donderdag 19 november 2009

Laf, waarlijk laf!

De Hasseltse antifa heeft zich weer eens van haar mooiste kant getoond. Alsof het nog niet genoeg was dat er op een vreedzame betoging tegen zinloos geweld in het Gentse met geweld werd gereageerd vond anarchistisch links het nodig om twee meisjes aan te vallen.

Maandag waren twee van onze vrouwelijke militanten zelfklevers aan het plakken in de Hasseltse binnenstad toen plots een jongeman, die we duidelijk kennen uit antifa-middens, hen aansprak over de klevers. Toen de dames de discussie niet uit de weg gingen eiste het heerschap dat ze hun overige klevers aan hem zouden afgeven, waarop ze logischerwijs niet ingingen. Hierop werkte de jongeman één van hen tegen de grond en taste haar jaszakken af waarop de tweede dame heldhaftig de aanvaller probeerde weg te duwen. Als reactie hierop ontving ze een vuistslag op de neus; gevolg hiervan is een blauw oog en een gebroken neus.

Als dit het discours is dat de Hasseltse antifa wil opgaan, ze wezen bij deze gewaarschuwd! Wij zullen ons weerbaar opstellen en ten alle koste vermijden dat zij dergelijke daden kunnen herhalen!

Frangas non flectas!

4 opmerkingen:

  1. kom,kom, jarno
    Nie zeiken.
    Het zijt gij die ne mens met een mes in de rug neerstak. En tja,
    Wie haat zaait, zal woede oogsten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat uw beschuldigingen aan Jarno's adres te maken hebben met bovenstaande laffe daad is me een raadsel. Dat u overigens de aanval op twee dames poogt te vergoelijken zegt veel over uw niveau.

    BeantwoordenVerwijderen