dinsdag 20 oktober 2009

Anti-antifa!

Bericht overgenomen van autonoom.net:

Beste Kameraad/Nationalist

excuses voor het feit dat deze webstek de laatste tijd wat minder onderhouden is, dit komt doordat straatactivisme nog altijd voorrang heeft op het www.

Nu is deze laatste week zeer speciaal geweest. We beginnen bij dinsdag in Gent, waar zowel NSV! als KVHV het slachtoffer werden van extreem-links geweld. Dat er wat duw en trekwerk is boeit ons niet, maar wanneer men wacht tot wanneer personen van ons afgezonderd zijn om hen vervolgens met ijzeren kettingen te bewerken dan toont dit aan dat de omstandigheden veranderen. Gent is een strijdstad en het is aan ons om dit niet te vergeten en deze strijd niet uit de weg te gaan. Ik hoop alvast dat vele kameraden gehoor zullen geven aan deze oproep en geregeld de Gentse activisten zullen ondersteunen!

2e speciaal feit gebeurde deze week in Antwerpen. Op woensdag was er de lezing van Nick Griffin, en hier was net zoals dinsdag in Gent amper een linkse activist te zien. Doch zij zijn zéker nog niet dood want gisteren in Antwerpen bij de lezing van ALS was het wél van dat. Een 30-tal rasta’s vond het nodig om 10 Nationalisten die toegang wouden tot hun eigen unief de weg te versperren. Met 3x zoveel zijn en dan nog pepperspray gebruiken, hoogstaand is anders maar we zijn niet anders gewend.

Moraal van het verhaal, antifa blijkt zijn momenten zorgvuldig uit te kiezen én zwaar geweld niet te schuwen. Het is aan ons om solidair te zijn en mekander te ondersteunen, ongeacht van welke organisatie deze kameraad ook is! Anders krijgen we binnekort taferelen zoals in Berlijn waar een NPD-lid nog altijd vecht voor zijn leven nadat men met brandbommen naar hem wierp en een antifa met zijn auto over hem reed…

Anti-antifa, het is een plicht!!!

VRIJ, SOCIAAL, NATIONAAL !!!

1 opmerking:

  1. Het was m.i. niet zo slim van de AK om hun actie in Antwerpen vooraf aan te kondigen.
    Anti-antifa mag ook niet te voorspelbaar worden.

    BeantwoordenVerwijderen