zaterdag 9 mei 2009

Verkiezingen 2009: Kies zelf, stem niet!


Niet enkel de politieke partijen zijn reeds volop bezig met hun campagne voor de verkiezingen van 2009, ook de Bockenreyders laten van zich horen. Op 7 juni zal men de burger weer verplichten de staat te verdelen onder de partijen met als doel het volk te laten denken dat ze vrij zijn en zelf inspraak hebben. Wie dit gelooft is allesbehalve vrij, de particratie zorgt ervoor dat steeds dezelfde machthebbers, of hun nageslacht, op de troon blijven. Het is niet omdat ministerpostjes wisselen en de slogans lichtjes worden aangepast dat men iets nieuws zal brengen, integendeel. Steeds weer lossen dezelfde partijen elkaar af om te beslissen hoe ze de oude en versleten wagen, die het systeem is, kunnen voorzien van een nieuwe knalpot of versnellingspook om toch maar die enkele meters vooruit te geraken. Wij stellen ons de vraag of het niet beter is de fiets te nemen in afwachting van een nieuwe wagen om zo sneller en gezonder veel verder te geraken.

Daarom roepen wij op tot een boycot van de particratie en de stembusgang op 7 juni. Weiger op te dagen in het stemlokaal, verscheur je stembrief, breek de magneetkaart!

Geen vrijheid zonder revolutie!


"Het parlementarisme, ofwel de officiële toestemming om uit vijf meningen te mogen kiezen, vindt ingang onder de velen die graag de indruk wekken zelfstandig te zijn en voor hun mening willen vechten. Maar uiteindelijk is het om het even of de kudde een mening krijgt opgedrongen of dat vijf meningen zijn toegestaan."
Friedrich Nietzsche

4 opmerkingen:

  1. Verspreid deze woorden!
    Iedereen moet het weten,..

    Het is nodig om de stem van het volk (niet) te laten horen!!

    De politiekers maken er een boeltje van!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is ook belangrijk duidelijk te maken dat de stemplicht slechts een mythe is.
    Er wordt niet (nooit) gestraft als men niet gaat stemmen, maar velen durven toch niet, niet te gaan stemmen uit angst voor boetes.
    Laat het voor eens en altijd duidelijk zijn dat de stemplicht slechts een mythe is, om deze schijndemocratie in stand te houden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad, de wet stelt wel dat men boetes kan geven maar men doet het niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Omdat de administratieve rompslomp het systeem meer kost dan dat de boetes opbrengen.
    Het is dus logsich dat er nooit boetes gegeven zullen worden, hierdoor kan men dus zonder vrees voor staatsrepressie de verkiezingen boycotten, laat het geweten zijn!

    BeantwoordenVerwijderen