woensdag 30 december 2009

AFF en hun vrienden

Afgelopen week ontvingen we volgend schrijfsel in onze brievenbus. Goedhartig als wij zijn willen we u deze informatie niet ontzeggen.

AFF beweerde in het verleden dat ze geen junkies zijn en van de softdrugs afblijven. Dat kan natuurlijk waar zijn, ook al is het verdacht dat ze maar al te graag naar "old school reggae" zouden luisteren met daarbij de "pretsigaret" te laten liggen.
Als we de facebookgroep van AFF gaan bekijken, wankelt echter hun geloofwaardigheid wat hun "drugsvrije leven" betreft. Eén van hun vrienden is Kevin M. (in facebook zeer cool Kevin Mattongo). Kevin is geen onbekende in het drugsmilieu. Hij gebruikt en dealt als sinds een vijftal jaren en het beperkt zich niet tot cannabis, vraag maar 's wat hij allemaal in zijn eeuwige rugzakje heeft. Kevin resideert in het weekend vaak in café "de Vort'n Vis". Voor menig AFF'er ook geen onbekend café gezien de regelmatige punk- en crustoptredentjes die er plaats vinden.

Wat er zich in de nachtelijke weekends afspeelt in de Vort'n Vis en wat er allemaal terug te vinden is in de rugzak van Kevin, hebben wij het raden naar. We hebben uiteraard wel vermoedens. En die vermoedens hadden we ook over leden van het AFF.
Uiteraard scheren we AFF-gewijs al het gespuis over dezelfde kam. AFF heeft een junkie als vriend (en het is niet de enige), dus zijn ze bij het AFF ook allemaal junkies. Want zo werkt het toch? Indien ze dat niet zouden zijn, of ze willen van dat imago af, moeten ze leden afstoten natuurlijk. Maar stel je voor, dat er enkelen (?) van de tientallen leden afhaken...

Moraal van het verhaal: AFF zijn een bende junkies. Het beperkt zich niet tot softdrugs, maar ook zwaardere soorten. Helaas beperkt het zich ook niet tot enkel gebruiken, maar ook dealen.

Don Delvecchio

20 opmerkingen:

  1. Jeroen S., Ieper4 januari 2010 om 14:13

    Geachte,

    In plaats van loze beschuldigingen anoniem te plaatsen kunt u misschien beter met dit soort relevante informatie naar het gerecht gaan, vooraleer de beschuldigden in bovenstaande brief dit doen. Mij lijkt deze "brief" meer een persoonlijke aanval ten adresse van Kevin Mattong en café de Vort'n Vis want enige politieke waarde heeft dit prul niet. Als de auteur van deze heel informatieve en vol met bewijzen gevulde brief enige persoonlijke problemen heeft met bovengenoemden, dat hij dan zijn miserie op een normale manier oplost in plaats van anoniem een berichtje na te laten op een website voor minderbegaafden.

    Haal de oogkleppen maar uit want links is een verzameling van leeglopers, drugsgebruikers en criminelen.
    Werkloze nationalisten aan de drugs bestaan niet, en er lopen vanzelfsprekend geen nationalisten rond met verscheidene veroordelingen voor geweldpleging op hun strafblad.

    Uiteraard gebruiken alle mensen die gekant zijn tegen het rechtse gedachtengoed drugs, want waarom anders zouden ze zich zo fel tegen dat soort ideologie kanten? Toch niet omdat rassenhaat en eigenbelang de enige logische vormen zijn om met elkaar om te gaan.

    Uiteraard is elk en iedere vriend van de auteur een heilige, want softdrugs worden alleen maar door links en extreem linkse mensen gebruikt. Een nationalist met een stuk in zijn kloten en een halve gram cocaïne door zijn neus geramd zul je nooit tegenkomen.

    Ik vraag me soms af of jullie opzettelijk de meest idiote en ondoordachte dingen op deze site posten, want hoe meer ik dit soort troep lees hoe meer ik er van overtuigd geraak dat het cordon sanitaire dan toch niet zo een slechte zaak is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, verveling kan soms gaan vervelen he. Zoek es een hobby, of een job. En laten we vanaf vandaag ieder links georiënteerde persoon met een rugzak vooral als drugdealer gaan beschouwen (wie weet zitten daar zelfs explosieven in, draagt die Kevin soms een arafat sjaal?). En laten we zeker zulke laffe nozems die mensen op deze manier van hun eer beroven als ware helden en voortzetters van ons fiere Vlaamse volk vereren. Get a life, learn what real pride is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een sterk staaltje riooljournalistiek als je het mij vraagt. Zo wild uit zijn nek aan het lullen geweest dat auteur er halverwege moest aan toevoegen dat hij eigenlijk wel niet weet of het allemaal waar is.
    Dit is even lachwekkend als dat het triestig is, ga eens terug op netlog spelen.

    Conscia mens recti, famae mendacia ridet (nietwaar, Roppe? )

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Khoop dattem u aanklaagt voor laster en eerroof, want ik ken den mattongo en gij zijt ne zieveraar :-p dwaas kalf :-p

    BeantwoordenVerwijderen
  5. noël alleweireld, van passchendaele4 januari 2010 om 16:40

    ik heb hem ooit ns zijn TRUI uit zijn rugzak zien halen! zijn TRUI!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De smeerlap, het waarschijnlijk nog niet eens koud..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Norbert Riketier4 januari 2010 om 18:28

    moet daar geen 'was' tussen?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. K ben beschaamd in uw plaats om dergelijke achterbakse, laffe uitspraken te doen op het internet, Doe zo verder en uw aanhang zal u uiteindelijk wel komen te zien als de Relschopper(moslim) die je bent... Mss een beetje zware afkick gehad of niets kunnen scoren voor het Nieuwe Jaar...Beste wensen...Plots minder fier op mijn afkomst..waarvoor dank.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Allemaal best grappig als je ziet hoe vlug de linkerzijde op zijn paard zit als er een ironisch artikeltje wordt gepubliceerd in ware AFF-stijl. :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. "ironisch artikeltje"..amai, de volle 3 mannen van de bokenreyders hebben wel een laag niveau van humor dan.

    en maar links blijven viseren.. tegelijkertijd maar rondbazuinen dat jullie "niet links, niet rechts" zijn. jullie zijn gewoon extreem-rechts marginalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Van Dale leert ons dat: iro'nie (de~(v.)) spot waarbij men het tegenovergestelde zegt van wat men bedoelt te zeggen.

    Alles zit dus snor bij de Gheytenneukers zou je denken, maar om het als ironisch te definiëren ben ik nog altijd op zoek naar de spot. Tenzij laster en eerroof niet-rechtse volksnationalistische humor is, dan ben ik mee. Ma kvind wel geen goei...

    Maar leg mij eens uit waarom dierenvrienden als jullie zich laten meeslepen in iets wat overduidelijk een persoonlijke aanval is van D.V. die in feite niets met het AFF of met jullie kinderboerderij te maken heeft. Is het zo saai aan de overkant? Zijn de negers op ofzo?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Druuuuuuugs! Druuuuuuuuugs! Ze zitn allemale an den drugs! en ier 'n bitje vodere in de stroat weunt er jin, en dien es nie van ol ier, dien es van Brugge, en ne klapt Bruuuuuuugs, Bruuuuuuuuuuuuuugs

    BeantwoordenVerwijderen
  13. al die zielige fasho-praat! ge zou voor minder drugs beginne pakke...joengens toch...auteureke van mijn klote! get a life en laat de goei mensen met rust of ge zult ooit wel es merken wat echt 'extremisme' betekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk stukje. Geeft een prima weerspiegeling van de AFF schrijfstijl.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. XD wat een zwakzinnige argumenten van die linksfascisten hier. Ze kunnen nog geen normale zin in elkaar steken. Logisch natuurlijk als je het studieniveau van een illegaal hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Beste Internetrevolutionairen,

    En dan nu de vragenronde.
    Mag ik zo vrij zijn om eens te vragen naar...

    de argumenten omtrent dit schrijfsel?

    de bewijzen van dit schrijfsel op dit blog?

    hoe dit bijdraagt tot het bereiken van uw doelen?

    waar de volksnationalistische, politieke, revolutionaire waarde zit in uw goedhartige boodschap?

    waar de goedhartigheid jegens de vermelde persoon in jullie artikel zit?

    Als die er al is, beperkt die zich enkel tot personen die uw standpunten, 'cultuur', ideologie delen?

    Hoe vijandschap, misleiding, leugens kunnen leiden tot autonomie?

    waar de ironie zit in dit schrijfsel?

    of u ooit gehoord hebt van laster en eerroof en broodroof?

    of u zich bekend bent van het feit dat er wetten zijn betreffende privacy?

    of er een standaard is voor het studieniveau van illegalen?

    of er een standaard is voor AFF-schrijfstijl?

    of er een standaard voor rechts, en voor links?

    waarom jullie een persoonlijke aanval niet onderschrijven met de naam van de persoon die aanvalt?

    Dank

    Waarheid is eer, eer is waarheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Jarnesto Ché Guevara11 januari 2010 om 22:50

    Als we nu eens reacties konden plaatsen op de site van het AFF was het ook mogelijk daar de belachelijke, soms zelfs schandalige, zwartmakerij aan de kaak te stellen. Maar onze linkse vrienden staan niet zo open voor het wederwoord, logisch als ge hun schrijfsels leest.

    En, gaan de sofisten en andere fouten der natuur hierboven eindelijk ook eens reageren volgens de regels der argumentatie en retorica op de inhoudelijke artikels op deze webstek? Of zijn infantiele scheldkanonnades eerder het niveau van de gemiddelde multiculturele nestbevuiler.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Blij dat we over de belachelijkheid, schandaligheid en zwartmakerij in dit artikel op dezelfde golflengte zitten.
    Wat openheid tegenover wederwoord betreft kun je wel nog wat bijleren. Iedere persoon hierboven over dezelfde kam scheren en fouten der natuur noemen en wat nog al, en je zelf schuldig maken aan infantiele scheldkanonnades getuigen niet echt van veel openheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Jarnesto Ché Guevara12 januari 2010 om 14:32

    Awel, dat is nu ironie. Een mens die wat kan nadenken snapt mijn reactie en de onderliggende boodschap wel. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen